Vaak was ik getuige van vechtscheidingen en uitputtende rechtsprocedures waar niemand ooit beter van werd.

Naar een praktijk als familiaal bemiddelaar

Steeds meer raakte ik ervan overtuigd dat familiale conflicten beter vanuit een andere invalshoek worden opgelost. Daarom verdiepte ik me in familiale bemiddeling. Toen de overheid in 2018 de bemiddelingsprocedure verankerde binnen het familierecht, vielen voor mij de puzzelstukjes in elkaar. Met een getuigschrift van erkend bemiddelaar op zak, startte ik in 2019 met een eigen praktijk, gespecialiseerd in familiekwesties.

DSCF2898

Als jurist-mediator combineer ik het beste van twee werelden. Ik ben me bewust van het juridisch kader rond familiezaken en tegelijk erg vertrouwd met de bemiddelingsprocedure. Mijn aanpak geeft jou als ouder de kans om de uitkomst van de gesprekken persoonlijk vorm te geven. Je hebt het traject zélf in handen en bepaalt je eigen toekomst (en die van de kinderen).

Meisje met rugzak op trap

In mijn praktijk als familiaal bemiddelaar help ik je om een juridisch correcte regeling uit te werken die voor jou rechtvaardig aanvoelt. Door jou als ouder en (ex-)partner tijdens het hele traject te betrekken, brengen we een overeenkomst tot stand die bij je past. De praktijkervaring leert me dat overeenkomsten daardoor ook beter stand houden.

Gaan we samen aan de slag?

DSCF2926